FLYTTAT!

2010-06-12 @ 23:46:35

Hej Alla sköna!

Jag har flyttat till

http://anglarochparlor.blogspot.com

Hoppas vi ses där!

Kramizar Sirpa


För alla barn!

2010-06-09 @ 14:01:59

ALLA HAR VI VARIT BARN OCH HJÄLPLÖSA NÅN GÅNGTa med denna bild till din blogg...Den är en symbol för alla barn världen över som lider i det stilla, de utnyttjade barnens tårar. Uppmärksamma deras lidande genom att adoptera affischen till din hemsida eller blogg som ett sätt att visa sympati!

Kramisar Sirpa


Recept för en kudde No. 2

2010-06-09 @ 00:24:41

Äntligen måste jag säga är den där stora prydnadskudden klar! Jag hade en bild i huvudet hur den skulle ser ut men hade ingen som helst "hjälp" att göra den. Så det var bara att sätta på gång och "på vägen" komma på hur ska jag göra. Det tog lite mer tid än vad jag hade tänkt mig men andra sidan har jag inte nån bråttom heller.

Recept:

En gammal dunkudde vart alla fjädrar vill komma ut redan och man kan inte sova med den, sticks! Tyg. Jag använde två olika gammla gardiner som jag vill inte hänga upp längre. De andra var från Jysk när de sålde gardiner och gardinstång i ett set. Den blev som en undertyg vart jag fäste hela snörpade övertyget och volanger. Och de andra, övertyget, var mina gammla vardagsrumsgardiner som jag hade designat själv slutet 90-talet. Båda hade mycket tyg.Enda som jag köpte till kudden från affären var bandet och rosorna.Sen det var bara att sätta i gång, klippa o sy...

    

Snörpa

    

Och sy 

Och så här ser den ut nu när den är klar


På nåt sätt bilden ger inte rättvisa till denDen andra långsidan är öppen och jag la dit band att kunna stänga den men man kan lätt öppna och ta ut kudden och tex. tvätta överdraget.Det är meningen att jag skulle göra en till likadan och de skulle sitta på sängen mot väggen där vart huvudet är. Den andra kanske skulle blir klar lite fortare nu när jag vet vad jag gör. Kudden blev nästan som min bild i huvudet! Men jag tycker det är så himla roligt att göra saker själv och sen se slutresultatet!

Kramizar Sirpa


Sköna helgen!

2010-06-07 @ 01:51:47

Så var helgen slut och ny vecka framför oss! Helgen var skön, soligt, varmt och jag fick vara mycket med mina tjejer!
Först på lördag var jag med min äldre dotter och Anabelle på IKEA och mellan rundan blev det naturligtvis fika.Jag fick min mycket efterlägtad jordgubbscheescake!

Jag shoppade faktiskt inte så mycket, bara ett par småsaker och en ny täcke till mig.

Lördag kväll kom min yngre dotter hem från sin lilla trip och det firade vi med en jordsgubbstårta. Det blev mycket gosaker i lördags:) Vi satt på balkongen och hade mycket roligt!Min dotter hade en liten present till mig och när jag såg den så blev jag överlycklig, den passar perfekt till mitt sovrum!

Visst är den en fin liten ask?

Söndagen började med tvättstugan. Senare åkte Leyla och jag till stan, vi satte oss i solen, åt glass och njöt. Efter att vi hade varit på apoteket tog vi oss till Sannas nya lägenhet, hon har gjort så fint där. Vi hjälpte henne att få upp ett par väghyller osv. Vädret var så fin så vi tog alla tillsammans en härlig promenad.Alla mina tjejer! <3

Det har inte blivit mycket inredning den här helgen men visst kan man ta lite ledigt ibland;)

Jag hoppas att alla får en mycket trevlig ny vecka!

Kramizar Sirpa


Härlig lördag!

2010-06-05 @ 08:40:41

Godmorgon alla sköna och fina!

Jag mår jätte bra idag och tänkte bara snabbt berätta att jag ska ha en IKEA-dag idag med min dotter och lilla Anabelle! Jag älskar att gå runt där, fantisera, planera och får idéer och så klart sitta och njuta av en fika stund.
Jag har slitit som tokig här hemma de sista dagarna och böjade med liten ledig stud redan igår kväll. Satt en solig uteservering med härliga vänner liten stund.

Gardinerna till sovrummet blev klara igår och den där stora prydnadrkudden är nästan klar.

Här är liten sneak peak om gardinernaÖnskar alla en trevlig lördag!

Kramizar Sirpa


Vill så mycket...

2010-06-03 @ 16:46:44

Jag känner att dagarna går förbi så fort att man hinner inte göra allt vad man vill göra! Jag har inte precis bråttom nånstans men skulle vilja göra nåt klart. Eller kanske jag bara sätter för höga krav på mig själv. Jag har ju STORstädat de sista tre dagarna och är jätte nöjd så klart! Nu är det mitt sovrum som står på tur. Det känns skönt att få äntligen börja göra ordning där. Jag har planerat och tänkt på det så länge nu. Men det finns en hel del att fixa fortfarande, syr och måla!

Jag tror att jag har hittat taklampa till mitt vardagsrum. Den finns i en loppisaffär och jag hoppas att den finns kvar när jag har möjlighet att gå dit igen!

Jag är så glad att vi har äntligen fått sommar ordentligt! Jag bara njuter av sånt här vädret när termometern visar varje dag över +20!

Idag är jag med mitt lilla barnbarn igen och det känns ju helt underbart! Vi provar fixa lite saker här hemma tillsammans.

Jag har mina första syrener hemma idag och de doftar så gott!"Vi har alltid nog med tid om vi bara använder den rätt"  -
av Goethe

Kramizar Sirpa 


Loppisfynd!

2010-06-01 @ 00:49:06

Äntligen hade jag tid att gå på en loppisaffär! Vi har varje lördag en jätte stor loppis och jag har haft sån otur på lördagarna på sista tiden att jag har inte lyckats att komma dit.
Jag har ju haft storstädning hela dagen men jag tog mitt på dagen en liten paus, hoppade på bussen och åkte till loppis! Det var inte så mycket vau-saker den här gången som det brukar vara men jag hittade nåt allafall

En fin spegel till sovrummet. Jag ska måla ramen vit! Statyvasen är en tidigare loppisfynd.En dekorations murgröna till min kruka i vardagsrummet. Jag hade en levande eller två faktiskt, murgrönor men lyckades in hålla de levande. Jag brukar inte gilla plast- eller tygblommor men den här gången får den duka för jag ville ju ha murgröna till den där krukan och den ser helt okey ut.Sen hittade jag ett par tygbitar att sy nya kuddöverdrag till vardagsrummet.


Färgerna ser helt konstiga ut, de ska vara bruna!

På vägen hem plockade jag blommor men jag vet inte vad de är för blommor. Den var ganska stor buske på väg kanten. Berätta gärna om du vet vad det här är för blomma!?

Kramizar Sirpa


RSS 2.0