Det festliga!

2010-05-10 @ 18:54:32
Nu är det en ny dag och ny vecka igen! Men jag hade en jätte trevlig helg, fest i fredags och i lördags! I fredags var det sk. vällkommsfest med lite friare och lättare klädsel men ändå "finklädsel", god mat, mycket bra underhållning och dans! I lördags var det dags för bankett! Jag köpte min klänning från BrudSpecialisten här i Örebro och min håruppsättning fixade Petra i Salong huvudsaken i Örebro också! Två dagar med mycket god mat och dans med live band, som i en saga!
Här är några bilder av hur jag såg ut i lördags!                               

                                                 

Kramizar Sirpa

Kommentarer
Postat av: Marika "Mita" Gunnarsson

Så fantastiskt fin du var....Kram från Mita

2010-05-10 @ 19:59:13     URL: http://mitashantverk@telia.com
Postat av: Git

Åhh vad vackert hår o klänningen..såå fin! Hoppas du hade det trevligt :) Tack för din fina kommentar hos mig, värmer så gott i själen!

Kram Git

2010-05-11 @ 15:10:10     URL: http://ljuvligtlantligt.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Hej Sirpa! Åh, vad vacker du var, måste ha känt dig som en drottning på bal. Jag har aldrig burit en balklänning, hade varit kul att bli så fin någon gång.

Jag ahr inte sytt något ännu , det har varit en hel del trädgårdsarbete för min del. Får se när jag ska sy, det blir en gammaldags hissgardin till köket tänkte jag. Ska bara köpa band som matchar tyget, kanske något sidanbarn eller varför inte spets? jag får se vad det blir. Ska bli kul att se ditt nya sovrum när du är klar med det.

Ha en fortsatt fin kväll...

Kram Anneli

2010-05-11 @ 19:26:41     URL: http://www.anntir.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0